SOLIDARITAT AMB FÀTIMA TALEB #TotessomFatima

Aquest dilluns 30 de gener 2017, moltes hem despertat amb la notícia dels atacs que ha estat patint i que pateix la regidora Badalonina Fàtima Taleb:

Aquests fets suposen un greu atac a la convivència i sorgeixen fruit de l’absència, durant anys, de polítiques que treballin per lainclusiósocialdelesdiversescultures  que conviuen a la ciutat de Badalona idelsdiscursospromogutsdesectorspolítics molt concrets que pretenen vincular la pobresa, l’atur i la falta de seguretat a l’arribada de persones de procedència estrangera o fins i tot, el terrorisme amb l’Islam. Aquest fet no és aïllat i se suma a d’altres que pretenen minar la convivència pacífica, el respecte a la pluralitat i la riquesa de la diferència.

Fàtima Taleb és mediadora comunitària, llicenciada en lletres modernes i des de l’any 2015 regidora de Participació i Convivència a l’Ajuntament de Badalona. Des de la seva regidoria treballen intensament, entre d’altres, per la necessària inclusió de tots els col·lectius que estan en risc de patir aquests atacs d’odi basant-se en la religió, la procedència, la raça, el sexe, etc.

L’alumnat de TPIG, conscients de la necessitat de promoure activitats que ajudin a sensibilitzar i reflexionar sobre aquestes violències, hem decidit fer una proposta d’acció a la qual convidem a tot l’alumnat i els professionals de Can Vilumara a  implicar-s’hi.  L’acció que volem dur a terme té com a objectiu denunciar aquests fets, donar suport a totes les persones que, com Fàtima Taleb, han patit o pateixen actes   racistes, xenòfobs, islamòfobs, … i que serveixi per reflexionar sobre les diferents violències que es viuen en la nostra societat androcèntrica on les dones pateixen discriminació pel fet deser-ho,pel seu lloc de procedència, per la seva religió, per la seva ètnia, …. posicionant-nos en contra de qualsevol grup o campanya xenòfoba.

 

Convidem a Tothom a fer-se una foto al costat del #TotessomFatima que hem posat als espais comuns tant del 1r com del 2n pis de cicles i compartir-lo per les xarxes.

 

Gràcies

ADAFP

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s